Wees moedig en stroom mee…

Er gebeurt veel, ook al is het voor velen nog onzichtbaar, maar je voelt het wel…

Als alles wat nu gaande is allemaal voorbij is, alle zuiveringen achter de rug… dan zal de wereld zoals wij die kennen eindigen.

De oude wereld stort in!
Al die ‘moderne beschaafde’ technologie waar de mensheid ‘zo trots op is’… is primitief, verouderd, nutteloos en schadelijk!
Al die ‘moderne technologie’ is het product van een ‘zieke’ menselijke geest wiens enige wens het is: verdienen, rijkdom, en een valse verbetering van het leven van de mens op Aarde die leidt tot een ‘onzichtbare’ gevangenis en een leven in slavernij…

In de nieuwe wereld, zal de elektriciteit zoals wij die kennen, worden uitgeschakeld.
We zullen nieuwe – en tegelijkertijd misschien wel heel oude -, maar veel betere en schone energiebronnen kennen.

Deze nieuwe energie zal voor iedereen toegankelijk zijn, het zal gratis zijn, net zoals de open lucht, de zon, de sterren dit zijn… Elektriciteit zal worden geëlimineerd omdat het schadelijk is… ondanks dat de kabels veilig in de muren van onze huizen zijn weggestopt. Immers de straling van elektromagnetische golven zijn niet fijn voor onze ziel!

Het schoolonderwijssysteem zal tot het verleden behoren. Het onderwijs zoals wij dit kennen zal volledig worden afgeschaft. Er zullen geen boeken meer zijn. Geen verplichte literatuur. Het leren zal telepathisch verlopen, met gevorderde wijze zielen als mentoren. Geen examens meer. Geen aantekeningen en scripties meer. Er zullen geen universitaire diploma’s, masterdiploma’s, doctoraten, ingenieurs, advocaten, juristen en economen meer zijn… en er zullen ook geen trotse ouders meer zijn die voor hun kinderen applaudisseren met hun zogenoemde solide universitaire bullen!

Dit alles zal tot het verleden behoren, want de vijfde dimensie zal geen van dergelijke roepingen kennen. Al deze roepingen uit de oude wereld zullen spoedig geschiedenis zijn, ze zullen eenvoudigweg verdwijnen! Ze zullen niet meer nodig zijn!

Alle aandacht zal in de toekomst niet alleen gericht zijn op creatieve activiteiten, maar ook op onze spirituele ontwikkeling en goddelijke technologieën die zullen uitgroeien tot welhaast onzichtbare vermogens…

Het hele 3D-onderwijssysteem, zoals we dit tot nu toe hebben gekend, zal nutteloos zijn voor de nieuwe galactische mens die ernaar zal streven de hoogste goddelijke kwaliteiten en het hoogste goddelijk potentieel in zichzelf te ontsluiten.

Het bestaande schoolsysteem, zoals we dit gekend hebben, was het tot robot maken van ‘gehoorzame, goed opgevoede, arme schapen… voortgekomen uit kwaadwillende geesten die het systeem hebben gemodelleerd, ontworpen en geprogrammeerd en die de mensheid tot gevangenisstraf hebben ‘veroordeeld’ onder het mom van werk en verdiensten.

Alle competitiesporten, zo geliefd bij velen, zullen ook verdwijnen. Er is niets goddelijks aan. Er bestaat geen concurrentie in de aard van onze ziel. Concurrentie is een kwestie van ego… een lage, primitieve menselijke natuur, een winnaar zoeken en een verliezer creëren. Wie heeft er een nederlaag nodig, waar het verdriet, teleurstelling, wanhoop creëert…? Wie heeft de overwinning nodig, waar euforie, het gevoel van onoverwinnelijkheid, het gevoel van beter en capabeler te zijn, verschijnt…? Hoeveel geld heeft de mensheid geïnvesteerd om zulke gevoelens van overwinning te creëren… of verdriet en nederlaag!

Alles wat oud is zal zonder uitzondering verdwijnen, omdat het niet menselijk is, omdat het niet goddelijk is, omdat het het ego heeft gevoed en in stand heeft gehouden!

Wees niet bang! Er zal niets vreselijks gebeuren. Het enige echte gevaar dat ons bedreigt is het ontkennen van verandering… Jezelf binden aan het oude… Blokkeer deze transformatie niet …. Ga niet tegen de ‘stroom’ in…

Kijk niet naar het nieuws: er zitten zoveel leugens in, die je manipuleren!
Ze willen verwarring, angst, twijfel, paniek, onzekerheid zaaien…

Luister naar je intuïtie, want je innerlijke leiding is onmiskenbaar…

Wees moedig! Een nieuw tijdperk is voor de moedigen en vastberadenen…
Stroom mee van het oude naar het nieuwe!
En kijk niet achterom!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven