Lichtoefening…

Wanneer je voelt dat je frequentie daalt, dat je niet meer lekker in je energie zit, overweeg dan de volgende oefening, die je weer verbindt met je innerlijke licht. Deze heeft een verbazingwekkend en onmiddellijk effect.

Ga met je voeten iets uit elkaar staan, sluit je ogen en visualiseer een kolom wit licht die via je kruinchakra je hele lichaam binnendringt en naar al je cellen stroomt, waardoor het alle blokkades en negatieve energieën opruimt. Voel hoe dit licht alles reinigt en zuivert, lostrilt en transformeert wat je ervan weerhoudt te stralen.

Laat het licht ook over de buitenkant van je lichaam stromen en door alle 12 je energielichamen. Het is alsof je onder een energetische douche staat die je helemaal verfrist.

Terwijl je dit licht ten volle absorbeert, merk je misschien hoe je lichaam als het ware uit zichzelf begint te bewegen … in harmonie met deze helende energie. Laat het dansen, loskomen en zich vrijuit uiten.

Elke beweging wordt een bevrijding, elk gebaar een transformatie. Sta jezelf toe om te voelen hoe je lichaam verbinding maakt met de innerlijke kracht en laat het bewegen zolang het wil.

Laat je lichaam je begeleiden naar een staat van harmonie en balans. Voel de bevrijding en herinner jezelf eraan dat je verbonden bent met een grotere kracht. Blijf in dit genezende licht bewegen, zo lang als je dit voelt.

Doe deze oefening elke dag en telkens wanneer je je niet verbonden voelt.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

3 gedachten over “Lichtoefening…”

 1. Ik kom steeds vaker tegen dat ieder mens 12 lichamen heeft, ik weet er eigenlijk maar 4…..welke zijn de andere 8 lichamen dan?
  De lichamen die ik weet: astraal, emotioneel, fysiek en mentaal

  1. Hallo José,
   Als je op Google zoekt, dan kom je wel iets verder, maar nog niet de 12 lichamen. Hoewel Judith het er telkens heeft, gaat ze er niet inhoudelijk op in. Ik vermoed dat deze info deel uitmaakt van een oudere training, maar zeker ben ik er niet van. Bij alles wat ik bij Judith gevolgd heb, zat deze info in ieder geval niet.
   Dus zet je vraag uit en laat het verder aan het Universum over…
   Hartegroet Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven