Energie liegt nooit…

Als iemand een goed hart heeft, wordt dat van verre gevoeld. De schijn kan worden opgebouwd, maar de ware essentie wordt altijd onthuld.

Niemand kan verbergen wie hij is en wat hij met zich meebrengt. De vibratie van een mens zegt zoveel meer dan zijn woorden. De energie van een mens onthult de bedoelingen die hij in zijn ziel met zich meedraagt.

Energie is de trilling die klank, schoonheid en welzijn geeft.
De mooiste mensen zijn die mensen die een goede, positieve, optimistische energie en goede bedoelingen hebben ten opzichte van zichzelf en anderen.
We voelen ons goed in hun aanwezigheid, deze mensen hebben een positieve uitstraling. Ze zijn vriendelijk, ontspannen en goed van hart.

Mensen creëren vriendschappen en genegenheid niet alleen door hun smaak, maar ook door de toon van hun energie.
Mensen kunnen verliefd worden op wat ze zien, op het het uiterlijk, maar uiteindelijk is het de energie die beslist of ze bij elkaar blijven of dat hun wegen zich scheiden.

Intuïtie bestaat uit energie, en als je ernaar luistert, gaat het nooit mis. De vibratie van intuïtie laat altijd zien wie mensen zijn.
Mensen kunnen lachen, ze kunnen maskers dragen, ze kunnen vaak doen alsof, maar de energie die van hun uitstraalt, zal altijd de waarheid over hen onthullen.

Daarom zal een zuivere intuïtie je weghouden van korte, pijnlijke relaties en nepmensen.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar jouw energie vertelt altijd de waarheid over jou!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven