Een mijlpaal in de geschiedenis…

Wat ik je vandaag ga vertellen, zal geen al te groot nieuws voor je zijn, maar ik nodig je uit om mijn woorden met wijsheid en begrip te ontvangen.

Planeet Aarde staat nu op de drempel van een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis. Een mijlpaal die een grens zal vormen in haar evolutionaire ontwikkeling. Nog even en we zullen alle gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan, bestempelen vanuit het gezichtspunt van ‘ervoor’ en ‘erna’, zodra ‘het cruciale moment’ voorbij is. Hoe dit moment eruitziet en wanneer het gebeurt, daarover heb ik ook nog geen enkel idee, maar dat het eraan komt, is zeker.

We bevinden ons precies op een kruispunt van tijdperken. Jij en ik waren voorbestemd om in deze tijd geboren te worden. Vele levens lang werden we hierop voorbereid. En net zoals Noach ooit zijn ark bouwde om in leven te blijven, worden wij uitgenodigd om nu onze ‘ark’ van bewustzijn te bouwen om naar de Nieuwe Aarde te verhuizen.

Veel menselijke zielen zijn nog niet klaar voor deze doorgang. Hoe pijnlijk en verdrietig ook, hoe wreed misschien zelfs, het is echter niet aan ons om hierover een oordeel te hebben. Niemand van ons, niemand, heeft zicht op het volledige plaatje en de hogere bedoeling van dit alles.

In dit onvermijdelijke overgangsproces zullen er ongetwijfeld mensen zijn die de nieuwe realiteit die zich voor steeds meer mensen innerlijk openbaart, niet kunnen betreden.

Toch zullen er ook nog velen zijn die op het laatste moment de ernst van de situatie beseffen en wier ziel alsnog voor ascensie zal kiezen.

Misschien is het voor deze mensen raadzaam om de drempel over te steken die het oude en nieuwe leven scheidt, door een oprecht verlangen neer te zetten om alle overblijfselen van de dualiteit kwijt te raken en in volle overgave deel te nemen aan het proces van transformatie van je bewustzijn.

Focus al je aandacht op het ontwaken van je Ziel, zodat je de wereld met andere ogen kunt waarnemen. Accepteer alles wat er om je heen gebeurt als Goddelijke voorzienigheid, als een onvermijdelijkheid, als een test die je moet doorstaan, een inwijding, om van alles te leren houden.

Leer jezelf te vullen met de energie van de hogere trillingen die nu in een continue stroom naar de aarde komen, houd ze in jezelf, leef erin, en dan zal alles om je heen op dezelfde manier op je reageren.

Drink uit deze stroom van Liefde, die al duizenden en duizenden ontwaakte menselijke zielen heeft voortgebracht. Voel dat je bij deze mensen hoort.

Denk aan je goddelijke oorsprong! Vraag alle Hogere Machten, alle Engelen en Aartsengelen, om je te vullen met hun energie van Licht en Liefde, zodat elke cel van je lichaam licht en liefde uitstraalt, zodat je bewustzijn transformeert van het oude dualiteitsbewustzijn naar die van de God-Mens, die klaar is om de wereld van de vijfde dimensie binnen te gaan.

Er is geen tijd meer voor dralen, het is tijd om aan de slag te gaan. Alle Lichtkrachtenzijn in stelling gebracht om ons te helpen, om ons dit laatste zetje te geven en de barrières te overwinnen die ons nog van de dichtheid van de derde naar de vijfde dimensie scheiden.

Laten er zich nog meer menselijke zielen bij dit unieke proces aansluiten!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven