Het is tijd om met elkaar over ascensie te praten…

Het is tijd om met elkaar over ascensie te praten. Jarenlang hebben we uit meerdere bronnen over het transformatieproces op Aarde gehoord. Alle plannen die in het verleden zijn gemaakt, zijn nu niet langer meer beschikbaar. Immers, de energieën zijn veranderd. De doelstellingen uit het verleden werken niet meer.

Je hebt verwachtingen van het creëren van een nieuwe wereld met behulp van een laag vibrerende realiteit. Het zal niet werken. De matrix is aan het afbrokkelen, samen met een 3D-omhulsel. Allemaal ideeën gebaseerd op het creëren van een nieuwe wereld met oude systemen. Inclusief geld, oude technologie, verouderde infrastructuur, enz. Ze zijn niet van toepassing op de nieuwe schepping.

De mensheid moet om het nieuwe Gouden Tijdperk binnen te gaan als soort evolueren. Velen zijn nog steeds bezig hun ogen te openen en te beseffen dat de gecreëerde werkelijkheid niet echt is. Ze zijn zo gewend geraakt aan het opvolgen van bevelen zonder ergens aan te twijfelen.

De mens is duizenden jaren geleden zijn ware identiteit kwijtgeraakt. Lief mens, het is tijd om jezelf te bevrijden van deze ketenen van slavernij. Je kunt deze illusie welke je samen met vele duistere meesters hebt geschapen, die je elke seconde van je bestaan hebben bedrogen, vermorzelen, verpletteren.

Moeder Aarde wacht op iedereen in 5D. Je moet de mensheid naar hogere dimensies leiden. Deze valse realiteit achter je laten.

En ja, sommigen van ons zullen hun 3D-reis nog een tijdje voortzetten op een andere planeet die op de Aarde lijkt.

Degenen die op het punt staan te ascenderen zullen multidimensionale lichamen hebben zonder gezondheidsproblemen te kennen. De mensheid accepteert ouderdom als een normale toestand, wat niet het geval is.

Je bent een heilig wezen. De negatieve ervaringen van de Matrix zullen in het nieuwe Gouden Tijdperk achter je liggen, vergeten worden. De verandering vindt nu plaats. Niemand kan het goddelijke plan tegenhouden. Open jezelf voor het Goddelijke en wees aanwezig. Je leven zal op een betere en gelukkiger manier beginnen te veranderen, zelfs vóór jou. Schitter in 5D. Wees sterk en geef nooit op.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven