Om het Licht te zijn dat we zijn…

In de lawine van berichten die bij je binnenkomen ter gelegenheid van wat er op deze planeet gebeurt, is het volgende wellicht zeer verhelderend. Iedereen zal dit begrijpen op basis van zijn eigen bewustzijnsniveau.

Wij leven in moeilijke tijden. De golf die ons doet schudden, is mondiaal. De schaduw is tevoorschijn gekomen. Het verborgene openbaart zich. Dit heeft niet alleen betrekking op de politiek-economisch-sociale situatie, maar op ieder van ons. Hoe we op elk moment reageren, onthult ook onze schaduwen. Dat is niet slecht, immers we kunnen alleen maar het vuil opruimen dat we zien.

Terwijl we ons zorgen maken en wijzen naar de duisternis daarbuiten: bij anderen, in de politiek, bij degenen die we aanvallen, omdat ze anders denken dan wij, stoppen we met transformeren wat met onszelf overeenkomt. Onszelf!

Ieder van ons heeft gaven en capaciteiten die het geheel dienen.

Sommigen hebben geweldige ideeën, anderen zijn behendig in het vinden van creatieve oplossingen. Sommigen weten hoe ze moeten genezen, anderen hebben de gave van welsprekendheid. Sommigen houden ervan om in groepen te verkeren en hun bewegingen uit te breiden, anderen geven er de voorkeur aan om in de tuin voor een enkel zaadje te zorgen.

Dit moment vereist dat ieder van ons zijn/haar eigen geschenk ontdekt en ten dienste stelt van alles en iedereen… Is er iets dat alleen jij kunt aan je medemens kunt schenken?

We dienen de valkuil te vermijden dat we worden meegezogen in de collectieve illusie en waan die vertelt dat ons lot in de handen van iemand ligt, en niet van onszelf. Terwijl we verstrikt raken in opstandigheid, protesteren, elkaar aanvallen en de golf aanwakkeren die angst en lijden veroorzaakt, stoppen we met het enige dat echt revolutionair zou kunnen zijn. Bestaan!!!

Om het licht te zijn dat we zijn. Ongeacht de schaduw die ons omringt, we zijn hier om ons licht te manifesteren.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven