Het ontwaken van je talenten

Het is nu meer dan ooit een tijd waarin het gemakkelijk is om je weg te vinden. Ik bedoel dat als je je talenten wilt ontdekken, je deze wilt herinneren, ze wil doen ontwaken … de mogelijkheden daartoe nu talrijk zijn. Er zijn cursussen, scholen, paden die gebaand zijn door connected souls. Dit alles is erg handig, niet essentieel, maar wel nuttig.

Ieder heeft zijn/haar eigen manier van ontwaken, wat geen toeval is.
Alles is al gepland vóór je incarnatie… de plaatsen waar je opnieuw verbinding kunt maken met je herinneringen, de plaatsen waar je je herinneringen kunt opruimen en opnieuw in evenwicht kan brengen, de plaatsen waar je gelijkgestemden of de meesters kunt ontmoeten, en synchroniciteit als een weerspiegeling van jouw vooruitgang.

Alles is al bedacht.
Het is echter niet mogelijk om de volledige plattegrond te zien, omdat dit afbreuk zou doen aan je pad.
We moeten niet te veel stilstaan bij de toekomst of zelfs bij het verleden, maar vertrouwen op het heden, dat een bron van voortdurende aansporing is.

Je vraagt me hoe je dimensionale PORTALEN kunt herkennen en hoe je actieve SAMENWERKERS kunt worden met andere dimensies.
Er is geen manier. Als het zover is, dan gebeurt het, je wordt eenvoudigweg “gecontacteerd” om dit te doen.

Heel vaak gebeurt dit omdat – in overeenstemming met zielscontracten die al in eerdere incarnaties zijn vastgelegd – zielscontracten opnieuw worden geactiveerd.
Het is een SAMENWERKING die al besloten en gepland is tussen jou en de ander of tussen jou en de dimensionale zielengroepen.

Afgezien hiervan, als we het dan toch hebben over ontwaken, dan is het correct om te zeggen dat we ons het juiste moment … zullen herinneren, het moment waarin we beseffen en weten hoe we dat specifieke voornemen moeten uitvoeren.
Dat begrip, dat vermogen, dat talent, die aangeboren gave manifesteert zich dan gewoon.

Elk pad is nuttig.
Maar ieder heeft zijn eigen pad, wat absoluut uniek en origineel is.

Er zijn talenten waarvan we in deze incarnatie besloten hebben om ze opnieuw te activeren, en er zijn talenten die liggen te wachten om ontdekt te worden.

Er is geen haast bij, want alles gebeurt wanneer het bewustzijn voldoende rijp is geworden om nieuwe informatie te verzamelen.

Houd je hart open en let altijd op het heden.
Vraag, maar forceer niets.

Alleen wanneer de voornemens op elkaar zijn afgestemd en in balans zijn om het te laten gebeuren, gebeurt het op de meest nuttige en evenwichtige manier.
Waarom? Omdat het dan spontaan gebeurt.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Het ontwaken van je talenten”

  1. Hoi Yvonne, wat zeg je dit mooi. Dankjewel.
    Afgelopen weken had ik paar keer een heel intens gevoel, voelde mijn hart stromen naar buiten. Mijn voeten vast op de aarde. Ik was heel erg in het nu. Het leek of ik in de toekomst kon kijken, het voelde zo raar, zo vreemd want ik werd er bang van… heel erg angstig. Hopelijk durf ik het los te laten en echt in het heden te blijven en zien want er op mijn pad komt. Lieve groet Maud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven