Soms ben je alleen of heb je weinig vrienden

Soms ben je alleen of heb je weinig vrienden. Dit komt niet doordat er iets mis met je is, maar omdat je ziel mogelijk – als een draaiende vortex – op een hogere frequentie trilt en dus niet afstemt op lagere frequenties.

Het overgrote deel van de mensheid – en ik wil hier geen percentage aan verbinden – trilt op lagere frequenties, lagere bewustzijnsniveaus, waarbij de volgende gemoedstoestanden overheersen: vergelijking, concurrentievermogen, materiële rijkdom, afgunst, haat, trots, woede, schuldgevoel, schaamte, wanhoop, apathie, enz.

Dit is precies de reden waarom je in een online omgeving in spirituele groepen zit, waarin je je met meer harmonieuze zielen kunt verbinden en met elkaar kunt communiceren. Dit komt, omdat in de fysieke wereld het aantal gelijkgestemden relatief klein is.

Innerlijke eenzaamheid wordt niet ‘gevuld’ met mensen, maar met zelfacceptatie en eigenliefde.

We missen mensen, omdat we onszelf en elkaar missen.

Veel mensen zijn verdrietig, omdat ze worden geconfronteerd met fysieke eenzaamheid, maar nog meer mensen ‘voelen’ zich eenzaam, ook al is er een hele wereld om hen heen.

Als we volledig zelfvoldaan zijn, is iedereen slechts gezelschap.

Alleen mensen die zichzelf hebben geholpen gelukkig te worden door simpelweg het leven te begrijpen, kunnen anderen helpen gelukkig te worden.

Het is niet nodig om mensen met een hoge vibratie te zoeken, wees gewoon je eigen harmonieuze zelf en jouw frequentie zal zeker overeenkomen met vergelijkbare frequenties.

Wanneer het Universum energetisch gelijkgestemde mensen op jouw pad brengt, houd ze dan zorgvuldig in je leven, want mensen die je pijn doen, zijn overal.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven