Hulp vragen aan de engelen…

Hulp vragen aan de engelen is voor de meeste mensen misschien (nog) niet zo gewoon. Toch is dit jammer, want engelen kunnen ons op zoveel manieren bijstaan en helpen.
Bijv. met een nieuwe baan of een nieuwe woning. Wel dien je je wens helder te formuleren. Vragen om een nieuwe woning, maar over een maand tot de conclusie komen dat je er ook een zwembad bij wil, maakt dat ze weer helemaal van vooraf aan moeten beginnen.

Ook in het aantrekken van een ziel dient de nodige zorgvuldigheid in acht te worden genomen.

Laten we eens kijken naar een stel die erachter proberen te komen waarom ze problemen hebben om een ​​baby te krijgen…

In het gouden tijdperk van Atlantis, maar ook in eerdere beschavingen en wellicht gebeurt dit nog wel bij zogenoemde inheemse stammen op onze wereld, ging het stel zodra ze een kind wilden, mediteren over wat voor soort ziel zij het beste konden dienen. Hiermee zetten ze al hun energie in op dienstbaarheid, op wat zij aan het kind kunnen geven, hoe zij het kind kunnen helpen om een veilige plek op aarde te creëren.

Door zo te handelen maakt een ziel – het toekomstige kind – verbinding met hen.
Als je zo mediteert over een kind, dan verbindt die ziel zich heel vaak op voorhand al. Je hebt dan een droom, je hebt dan een bepaalde kennis van dat kind.

Soms wacht een ziel die zich heeft verbonden echter nog wat, tot de aanstaande ouders zich precies in de juiste ruimte bevinden. Met juiste ruimte bedoel ik dat je alle behoeftigheid wegneemt en dat je er absoluut op vertrouwt dat het gebeurt, dat de vrouw zwanger raakt. Als je dat doet, stijgt namelijk je frequentie en kan de binnenkomende ziel zich veel gemakkelijker met de ouders in spé verbinden.

Dit geldt uiteraard niet alleen voor een binnenkomende ziel. In feite is het ook van toepassing op allerlei andere dingen die we in ons leven willen realiseren en waar we ons voor willen inzetten. Zolang we onze behoeftigheid en onze verlangens er maar tussenuit halen en precies dat laten gebeuren wat voor het hoogste goed is van ons allemaal, komt precies dat wat we nodig hebben, naar ons toe.

Dus vraag het aan de engelen, maar vergeet niet om los te laten. Dan is het verbazingwekkend en fantastisch wat er dan gebeurt!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

2 gedachten over “Hulp vragen aan de engelen…”

 1. Lieve Van Poeyer

  Ik werk al jaren met de engelen samen en heb al ongelooflijke zaken op mijn pad gekregen.
  Vorige week kwam plots de engel Barachiël op mijn pad. Had er nog nooit van gehoord. Toen ik het opzocht in mijn boeken was deze engel op het juiste moment bij mij. Ze is de goddelijke moeder energie!
  Heel zacht en liefdevol. De roos wit of roze is haar bloem. Ik ben een boeket witte rozen gaan kopen om te bedanken. Dankbaarheid is voor mij ook een belangrijke affirmatie.
  Dank je voor al het mooie wat je post en doet.
  Namaste

 2. Engelen hebben mij al heel vaak geholpen gehad.
  Ontelbare malen zelfs al ☺️
  Mijn mening en ervaring is dat het met zwangerschap niet aan de engelen ligt of er wordt gemediteerd of niet….maar wat voor je bestemd is dat gebeurt….. dat is mijn mening en ervaring … wij hebben zeven jaar gedokterd.
  Onze gynaecoloog zei als je na vijf jaar niet zwanger bent, zal je nooit zwanger worden.
  Nou toen we zeven jaar samen waren, raakte ik zwanger precies in de maand dat we erachter kwamen dat mijn moeder longkanker had.
  Was ik niet zwanger geweest, had ik mezelf wat aangedaan als zij was gestorven, die afspraak had ik al met mezelf gemaakt gehad, voordat ik wist dat ik zwanger was.

  Het heeft zo moeten wezen en ook dat er tussen mijn twee dochters vierenhalf jaar zit.
  Ik had dat niet getrokken twee kleintjes tegelijk, chapeau voor diegene die het wel kunnen ????
  Als ik zwanger werd nadat mijn oudste een half jaar was, welkom dan maar zo niet dan ook oke was onze instelling.

  Ik kon slecht kinderen krijgen ik had teveel mannelijke hormonen. En mijn partner te weinig overlevende zaadcellen, waardoor onze kans vrijwel nihil was om kinderen te mogen krijgen.
  Ik voel me heel erg bevoorrecht dat ze ons hebben gekozen als hun ouders. We zijn echt geen makkelijke ouders geweest, maar dat heeft ook zo moeten wezen. We hebben wel mogen leren van onze kinderen en ze leren me nog dagelijks en ik hun☺️ gelukkig op een positievere manier dan vroeger????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven