Lord Melchizedek speaks #10 – 26 juni 2022

Goedemorgen Lord Melchizedek, ik heb het gevoel dat U zich meldt.

“In de energie, in het leven als ziel op Aarde bevindt de mens zich op dit moment in een doolhof. In een doolhof lopen veel paden dood en het is goed zoeken en de tijd nemen om de juiste uitgang te vinden. Gewoonlijk impliceert een doolhof een uitgang, maar ik wil u geruststellen: er zijn meerdere uitgangen.
Toch lopen veel paden dood en is het voor veel mensen ondoenlijk om een uitgang te vinden. Wat is waar? Wat is niet waar in de over-lading van berichten die over u heen komen?
U kunt niet anders dan uw gevoel hierbij inzetten, de tijd nemen, op u laten inwerken. Uw Hart is de leidraad in hetgeen voor u klopt en waarheid is. Twijfel niet. Twijfel nooit, uw hart laat het u weten.
Wat ons soms als begeleiders in dit grootste schouwspel nog begroot, is de mate waarin de mens nog bevestiging buiten zichzelf zoekt. Zich telkenmale weer laten leiden door externe bronnen, externe kanalen.
Het moment is aangebroken om volledig op uw eigen innerlijk, uw eigen innerlijke boodschappen te gaan vertrouwen. Put niet in de buitenwereld, want zoals ik u aangaf, u bevindt in een doolhof die weliswaar een aantal uitgangen kent, maar vele paden lopen dood.
Velen onder u zoeken nog steeds een zekere mate van houvast in de berichtgeving welke met betrekking tot het aardse spektakel gaande is, maar het is een naar buiten gericht houvast, het is een houvast zoeken. Weet dat er slechts één houvast te vinden is, namelijk het houvast in uw eigen innerlijk weten. Er is maar één weg en dat is te weg die uw ware bestemming is. Nogmaals laat u niet afleiden

Het ware leven is een innerlijk gericht leven, gericht op de innerlijke essentie die u bent. Besef dat u zich in een de grootste illusies ooit bevindt, waar u kennelijk nog steeds een groot waarheidsgehalte aan meent te moeten toekennen. Wanneer u dit werkelijk beseft, dan laat u de buitenwereld voor wat ze is en dan begint u vanuit eigen innerlijke impulsen, innerlijk weten, innerlijke aangevingen, een nieuwe wereld te creëren. U mag daarin een voorbeeld zijn.

Laat de buitenwereld voor wat ze is. Buitenwereld, het woord zegt het al. Het staat buiten u, doch telkenmale maakt u deze buitenwereld tot iets van uzelf, hetgeen niet van toepassing is. Nogmaals buiten is buiten en niet van u! Vind uw eigen houvasten, vind uw houvasten in uw zelf. Daar is het Koninkrijk, daar ligt uw goddelijke essentie, niet buiten u.

Word leeg en wacht. Wij zullen naast u staan. Word leeg en volg de impulsen van uw ziel. Word leeg en handel vanuit die impulsen.”

Yvonne: Wat ik vervolgens merk en dat gebeurt de laatste dagen steeds vaker dat ik mij rond zie waren in een groen glooiend landschap. Ik zie bomen, heel veel bomen, zonder dit direct als een bos te bestempelen. Ik zie weidevelden onderbroken door groepen bomen. Ik zie water. Ik zie landweggetjes én ik zie een community. Ik besef hoe wij onszelf vanuit ons denken telkenmale beperken. We stellen voorwaarden die er niet zijn. Wij bedenken ze. Misschien is het de vorm vanuit het verleden, welke wij als een rugzak dagelijks op onze schouders met ons meedragen.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

 

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven