Lord Melchizedek speaks #11 – 22 sept. 2022

De mens is op een punt aangekomen dat hij een keus dient te maken. De keus om te leven conform zijn goddelijke plan, op basis van zijn goddelijke zielenvonk of de keus om voort te leven op basis van de oude 3D conditioneringen. In u ligt een oud overlevingsmechanisme opgeslagen, een overlevingsmechanisme om u staande te houden in de beschaving zoals u deze gekend heeft. Ik zeg welbewust gekend heeft. Het is tijd voor een nieuwe beschaving, het is tijd voor een nieuwe samenleving, een samenleving welke berust op en vorm wordt gegeven op basis van innerlijke waarden, innerlijke waarheid, innerlijke daadkracht. Om tot een dergelijke beschaving te kunnen komen, dient u het oude los te laten.

Wanneer u ziek wordt, bent u gewoon om zich naar een arts te begeven en u medicijnen te laten voorschrijven. Te weinig, te weinig, zo zeg ik u, neemt u de rust en de tijd om te gaan zitten om u af te stemmen op uw innerlijke Bron en u af te vragen waarom deze ziekte zich op dit moment in uw leven afspeelt en welke remedie hiertoe voor u – en ik zeg nogmaals uitdrukkelijk voor u – al of niet passend is.

Door u naar buiten te bewegen, slechts één enkele richting in te slaan en u medicijnen te laten voorschrijven gaat u het gevecht met uw ziekte aan in plaats van te gaan zitten en tot rust te komen, tot verstilling te komen en God, de Bron, de goddelijke creatiekracht, uw hogere zelfdelen of wie ook in de goddelijke hiërarchie te vragen wat zich op dit moment in uw menselijk bestaan heeft aangediend en waartoe u wordt uitgenodigd.

Wederom is het overleven, wanneer zich oude emotionele stukken in uw leven aandienen, emotionele stukken van altijd te kort komen, altijd geld tekort komen, emotionele stukken van afwijzing, emotionele stukken van niet goed genoeg zijn. Dan kunt u daar weliswaar talloze – in uw woorden gesproken – therapieën of andere vormen van hulp op inzetten, doch er wordt nu van u gevraagd om te gaan zitten en nieuwe en wellicht geheel andere keuzes te maken. Ofwel u beslist u nog langer te laten leiden door uw fysieke hoedanigheid, uw emotionele danwel mentale zorgen ofwel u geeft uw leiding over aan het goddelijke. U heeft de keuze en de tijd is gekomen dat u in deze een dergelijke keuze dient te maken.

Ieder mens schept de wereld die hij waarneemt, een waarneming die altijd wordt bepaald door indrukken die u vroeger heeft opgedaan. Wanneer u in uw leven een ervaring van tekort heeft opgedaan, welke zich in uw gedachten inmiddels als overtuiging van tekort heeft vastgezet, dan schept u situaties, gebeurtenissen en anderen in uw leven welke deze overtuiging keer op keer zullen bevestigen, terwijl het u ontgaat dat u vanuit uw eigen hart zelf de schepper bent. De gebeurtenissen zijn uw schepping.

Kom tot rust, ga zitten en keer naar binnen. Uw hoger zelf weet, het goddelijke weet, hoe u aan de benodigde financiën kunt komen om een door u verlangde cursus te volgen, mits deze in uw zielenplan ligt opgeslagen.

Besef dat u altijd aan het creëren bent. Hoe onbewust ook: scheppen op basis van onbewuste stukken brengt meer van datgene in uw leven. Het is tijd om dit als voltooid verleden tijd te beschouwen. De nieuwe samenleving welke op aarde dient te worden gevestigd, vraagt hier niet langer om. In een nieuwe samenleving, in de hogere frequenties is geen sprake meer van tekorten, is geen sprake meer van het uitwerken van allerhande oude en traumatische stukken. Deze zullen deze geen deel meer van u zijn, omdat uw manifestatiekracht onmiddellijk is. Dat zeg ik u Melchizedek.

Neem plaats op uw zetel in uw goddelijke tempel en verstil en vraag. Weet dat ik altijd naast u zal zijn, bij u zal zijn, om u de antwoorden in te fluisteren, om u de antwoorden in uzelf te laten ontdekken. Wat verlangt het leven, wat verlangt de goddelijke stroom, het goddelijk leven op dit moment van u. Het gaat niet om “Ja maar” en al dit soort andere excuses, waarmee u de evolutie meent te kunnen vertragen Het gaat nu om uw hoogste verlangen, het hoogste goddelijk verlangen dat op dit moment door u heen beweegt en nu mag worden gemanifesteerd. Behoud de hogere visie voor ogen en laat u niet meeslepen in de waan van wat de mensheid als huidige geloofsstructuur heeft gecreëerd.

Ik kan met u maar om één ding bidden en dat zijn slecht simpele woorden: “Maak uw keus!”

In liefde met u verbonden, Melchizedek

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

 

Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Lord Melchizedek speaks #11 – 22 sept. 2022”

  1. mooi geschreven. Yvonne.
    dit lezen is 1 zaak, het toepassen in de praktijk, als je je in het beginstadium bevindt , is een andere zaak.
    ik heb al zoveel gelezen, maar loop vast op het toepassen ervan.
    mss te veel denken? ik weet het niet meer.
    grtjs frieda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven