Thoth, afscheid nemen van het oude… welkom 5D

Het is goed om afstand te nemen van het oude. De 3e dimensionale beschaving die jullie eeuwenlang uitgespeeld hebben, is tot een einde gekomen, is voltooid verleden tijd. Bedoeld is om een volledig nieuwe realiteit op Aarde te vestigen, waarin niets van het oude nog langer kan worden mee genomen, oftewel een bestaansrecht heeft.

Het is interessant om waar te nemen hoe jullie gewoontes en andere zaken nog vanuit de 3D willen meenemen. Dit komt of dit is een gevolg van jullie onzekerheid m.b.t. je eigen creatiekracht.

Te lang hebben mannen en vrouwen zich afhankelijk opgesteld van de heersers die in de verschillende tijdperken over jullie – de massa – regeerden.
Die tijd is voorbij.

Jullie mogen jezelf gaan “regeren” en dat zeg ik om het in begrijpelijke woorden van nu naar jullie huidige bewustzijn te kunnen vertalen.
De nieuwe samenleving zal gebouwd zijn op een mensheid die van en voor de mens is.
Niet langer zullen bepaalde groeperingen het heft in handen kunnen nemen / hebben en hun wil aan de mensheid kunnen en mogen opleggen.

Heb je wel een nagedacht over hoe een 5e of 7e dimensionale beschaving er uit zou kunnen zien? Landschappelijk gezien, de plek van plant, dier en mens? Hoe zij zich verhouden onderling en tot elkaar?

Geloof in wat je ziet. Vertrouw op wat je ziet.
Wat jij ziet, zo zal het zijn.

“Thoth ik vind het heel lastig om te gaan met de huidige verwikkelingen hier op Aarde afgezet tegen een positionering in de 5e dan wel 7e dimensie.”

Stel je nu eens voor dat je vanuit de 7e, de 5e dimensie bent afgedaald naar de 3e dimensie om veldwerk te doen.
Jouw woon- en verblijfplaats is 5/7 dimensionaal en je gaat veldwerk doen om de mensen of de mensheid in de 3e dimensie te helpen.
Heb je er wel eens over nagedacht hoe je dat zou doen?
Je zou vast iedereen respecteren in hoe hij zijn leven inricht, hoe hij met de dingen omgaat.
Hoe zou je zo’n mens kunnen bereiken?

“Ik denk door liefde en licht en ZIJN, Thoth.”

Straal dat uit, wees dat.
Mensen zullen altijd aangetrokken worden naar het licht en nooit naar het duister. Ook al kunnen ze dat nog niet plaatsen. Ook al kunnen ze zich nog geen weg banen. Ergens voelen zij diep van binnen dat een lichtheid van bestaan ook voor hen mogelijk is.

“Maar hoe moet ik dan tegen de legers en de overheden aankijken?”

Er zijn altijd zielen die vast zitten. Er zijn zielen die omgekomen zijn in een oorlog. Er zijn zielen die vastzitten ten gevolge van andere omstandigheden. Beschouw deze groep ook als wezens, als zielen die vastzitten in een bepaalde werkelijkheid. Een werkelijkheid van een lagere trilling. Zodra je dat doet, kun je meer mededogen met hen krijgen. Elke ziel heeft recht op jouw mededogen. Zij kunnen pas uit hun zelf gebouwde kerkers komen, wanneer zij zich openstellen voor een andere realiteit.

Heb geen angst om de afloop. Angst is een slechte raadgever, die ook jouw trilling naar beneden trekt.
Heb vertrouwen in het licht.
Heb vertrouwen in liefde.
Heb vertrouwen in het Goddelijke. Houd je frequentie hoog en door jouw aanwezigheid veranker je dit vrijwel ongemerkt standvastig in de nieuwe aarde.

Vier het leven in vrijheid. Dan eer je alles wat geweest is en alles wat komen gaat. De nieuwe wereld.
Het zal zijn.

“Dank je wel Thoth voor je woorden.
Dank je wel voor je aanwezigheid.
Dank je wel dat je vanavond met mij wilde zijn.”

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
~The Essence of Life ~

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven